Печінка по-берлінськи

Час приготування: 20 хвилин

Не вимагає подачі з гарніром, може бути самостійним вишуканим блюдом.

Інгредієнти

Кількість порцій: 1
Яловича печінка — 200-250 гр.
Яблука — 1-2 середнього розміру
Цибуля — 1/2 шт.
Борошно для обвалювання печінки
Масло рослинне — 2 ст. л.
сіль, перець, спеції — за смаком

Як приготувати Печінку по-берлінськи

Рецепт просто знахідка, коли фантазії закінчилися і треба обіграти нудну яловичу печінку, використавши мінімум часу і інгредієнтів. Страву можна отести до розряду рецептів теплих салатів, несподіване поєднання яблук і печінки, але на смак пальчики оближеш.
За часом приготування займе не більше 20 хвилин.

Покроковий рецепт

1

Попередньо вымоченую у воді печінка, промиваємо і чистимо від прожилок. Ріжемо смужками.

2



Розігріваємо сковорідку з маслом і відправляємо печінка без кісток в борошні. Повинна добре прижариться з усіх боків, вогонь не зменшуємо. Готуємо не більше 5 хвилин. Додаємо спеції, перемішуємо і відкидаємо на тарілку.

3


Під час смаження печінки чистимо і ріжемо яблука і цибулю. Яблука півмісяцем, цибулю півкільцями.

4




У сковорідку в якій смажилася печінка викладаємо яблука і трохи протушиваем, в тому маслі в якому смажилася печінка. Повинні ввібрати її аромат і залишилися спеції, я додавала суміш перців і сухі трави. Хвилини 2-3 досить, не повинні разползтись, а залишитися твердими небагато. І відправляємо до печінки.
Після чого тіж дії проделыапем з цибулею. Він не повинен згоріти, тільки поміняти колір і бути напівсирим.

5

Всі інгредієнти на тарілці відправляємо в мікрохвильову піч на 2 хвилини. І вуаля, страва готова. Можна вживати відразу як теплий салат або подати до гарніру.
Приємного апетиту!