Салат з куркою, помідорами і стручкової квасолею

Легкий у приготуванні і оригінальний смак. Ідеальний варіант для вечері.

Інгредієнти

Куряче філе — 200 г
Стручкова квасоля — 100 г Можна використовувати свіжу, можна купити заморожену.
Помідори — 100 г
Оливкова олія — 1 столова ложка
Сік лимона — 1 столова ложка
Гірчиця — 1/2 чайної ложки Можна взяти суху або кремоподібну (у вигляді соусу)
Сіль — за смаком
Часник — 1 зубчик

Як приготувати Салат з куркою, помідорами і стручкової квасолею

Цей салат допоможе не тільки утамувати голод, але і зберегти фігуру. Кожен інгредієнт додає незвичайну нотку у смак салату.

Покроковий рецепт

Так виглядають всі продукти, які потрібні для приготування салату.

В якості підготовки продуктів до приготування салату потрібно поставити варити курку і стручкову квасолю. Курку опускаємо в киплячу підсолену воду на підлогу години. Те ж саме робимо з квасолею, тільки після повторного закипання варити протягом 5 хвилин, потім перевернути на друшляк.

Варену курку необхідно порізати.

Я роблю це на шматочки, схожі за розмірами на стручкову квасолю — середні скибочки. Потім розрізаємо на часточки помідори. Для приготування соусу змішайте масло, гірчицю, лимонний сік, сіль і подрібнений часник. Перед подачеq заправте салат соусом.

Наш салат готовий. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Картопляний салат із стручкової квасолею, оселедцем і яєчком