Салат з маринованих грибів з рисом і маслинами

Як приготувати Салат з маринованих грибів з рисом і маслинами

Цей салат дуже простий у приготуванні. Виходить досить ситним, тому може послужити непоганим перекусом.

Потрібно:

– 200 г грибів;

– склянка вареного рису;

– банка маслин;

– масло (використовують рослинну), сік лимона, перець з сіллю.

Приготування:

1. Грибочки промивають водою, подрібнюють і трохи прогрівають на рослинному маслі.

2. Маслини звільняють від кісточок, нарізати подрібніше. Рис відварюють заздалегідь, він повинен вийти розсипчастим, охолоджують, змішують з грибами і маслинами.

3. Заправляють салат сумішшю з масла, свіжого лимонного соку. Перчать і солять за смаком.

Подають до столу в салатнику, виклавши салатну масу гіркою. Можна прикрасити зеленню. Рекомендується попередньо заправлений салат охолодити.

Дивіться також:  Яєчний салат по-корейськи з яловичиною