Салат із смаженого минтая з солоними огірками

Смачний рибний салат.

Інгредієнти

рибне філе — 1
огірок — 3
яйця — 2
листовий салат — за смаком
рослинне масло, зелений лук, кріп, сік лимона, перчик з сіллю — за смаком

Як приготувати Салат із смаженого минтая з солоними огірками

Цей салатик сподобається любителям рибних страв. Виходить він досить ситним і ароматним. Смажена рибка прекрасно гармонує з кислинкою огірків.

Покроковий рецепт

Спочатку промивають рибне філе, просушують на паперовому рушнику, далі нарізають невеликими скибочками. Солять і перчать за смаком, якщо хочеться, можна обваляти в борошні. Смажать на розігрітій олії до готовності.

Яйця відварюють, ріжуть часточками, солоні огірочки – кружками, а промиту зелень досить дрібно шаткують.

На листовий салат викладають шматки смаженої риби, яєчні часточки, огірок. Збризкують лимонним соком і посипають підготовленої зеленню.

У такому вигляді відправляють на стіл, при цьому необов’язково чекати, поки рибка охолоне – так вийде теплий салат.

Дивіться також:  Перший веснний салат