Салат з локшини, яблука і свіжих овочів

Як приготувати Салат з локшини, яблука і свіжих овочів

Оригінальне блюдо для тих, хто не боїться кулінарних відкриттів. Дивовижний смак цієї страви оцінять справжні гурмани.
200 грам гречаної локшини;
150 грам кислого яблука;
100 грам листя салату;
спеції;
50 грам червоної цибулі;
30 грам моркви;
часник;
30 мл соєвого соусу, оливкової олії.
1. Гречану локшину відваріть до готовності.
2. Яблуко наріжте соломкою. Червоний цибулю очистіть і наріжте тонкими кільцями. Моркву натріть на тертці, а часник подрібніть в блендері.
3. Змішайте інгредієнти разом з листами салату. Заправте салат спеціями і оливковою олією.
4. Готову локшину заправте соєвим соусом і змішайте з іншими інгредієнтами.

Дивіться також:  Ягідний салат зі шпинатом і сиром