Пікантна квасоля в сливовому соусі

Пікантна квасоля в сливовому соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Квасоля в пікантному фруктово-йогуртном соусі

Інгредієнти

Спаржева квасоля, червона – 400-600 г Використовувати в стадії неповної зрілості
Олія соняшникова – 1 столова ложка
Часник – 2 зубчики
Сіль – За смаком
Цукор – По смаку В рецепті цукор замінений на цукрозамінник на основі стевії
Йогурт – 150 мл Можна використовувати нежирний кефір
Каррі – 1 столова ложка
Кунжут – 1 столова ложка
Сливи свіжі – 150-200 г Шкірку можна не знімати

Як приготувати Пікантна квасоля в сливовому соусі