Салат із стручкової квасолі з зеленим горошком і шпинатом

Салат із стручкової квасолі з зеленим горошком і шпинатом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сподіваюся, вам сподобається мій вегетаріанський зелений салат із стручкової квасолі з шпинатом і зеленим горошком.

Інгредієнти

зелена стручкова квасоля – 250 г
зелений горошок (свіжий або заморожений) – 250 г
листя шпинату – 50 г
Для заправки:
червоний цибуля – 1/2 голівки дрібно нарізаного
гірчичних насіння – 1 чайна ложка
червоний перець чилі – 1 маленький або порошок за смаком
оливкової олії – 3 столові ложки
насіння нігелли (чорний кмин) – 1 чайна ложка
коріандр – за смаком
часник – 1 зубчик
терта цедра лимона – з 1 лимона
подрібненого естрагону – 2 столові ложки
велика морська сіль – за смаком

Як приготувати Салат із стручкової квасолі з зеленим горошком і шпинатом