Салат із стручкової квасолі з зеленим горошком і шпинатом

Сподіваюся, вам сподобається мій вегетаріанський зелений салат із стручкової квасолі з шпинатом і зеленим горошком.

Інгредієнти

зелена стручкова квасоля — 250 г
зелений горошок (свіжий або заморожений) — 250 г
листя шпинату — 50 г
Для заправки:
червоний цибуля — 1/2 голівки дрібно нарізаного
гірчичних насіння — 1 чайна ложка
червоний перець чилі — 1 маленький або порошок за смаком
оливкової олії — 3 столові ложки
насіння нігелли (чорний кмин) — 1 чайна ложка
коріандр — за смаком
часник — 1 зубчик
терта цедра лимона — з 1 лимона
подрібненого естрагону — 2 столові ложки
велика морська сіль — за смаком

Як приготувати Салат із стручкової квасолі з зеленим горошком і шпинатом

Я думаю, що один з кращих рецептів це блюдо, приготоване з свіжих овочів. Якщо це приготувати вдома, виходить дуже просте блюдо. Але, я впевнена, якщо цей салат подадуть в ресторані, ви подумаєте – це божественно!

Покроковий рецепт

Наповнити середню каструлю з холодною водою і довести до кипіння. Воду злегка посолити і насипати в неї необхідну кількість зеленого горошку. Варити зелений горошок хвилини дві, потім відкинути його на друшляк, підсушити і остудити.

В іншій каструльці в подосоленой воді відварити молоду стручкову квасолю до готовності. Злити гарячу воду і залити квасолю крижаною водою, щоб остаточно зупинити процес готування. Відкинути на друшляк, дати стекти воді.

Цибулю почистити, дрібненько порізати. Змішати цибулю і всі інгредієнти для заправки: насіння гірчиці, порошок перцю чилі, оливкова олія, чорний кмин, подрібнений часник, коріандр, цедру лимона, подрібнений естрагону і сіль крупного помелу. Все це добре перемішати.

У глибокій мисці змішати стручкову квасоля, зелений горошок і листя шпинату, попередньо промиті і просушені.

Дивіться також:  Традиційний грецький салат з Фетою

Заправити зелений салат ароматною заправкою і подавати до столу. Приємного апетиту!