Буряковий салат по-єврейськи

Як приготувати Буряковий салат по-єврейськи

З буряка можна приготувати чудовий єврейський салат, який можна подавати до святкового столу.

Інгредієнти:

– стручкова зелена квасоля (260 м);

– солоні огірки середнього розміру (дві штуки);

– молода буряк велика (три штуки);

– листовий салат будь-який (великий пучок);

– великі каперси для оформлення (за смаком);

– велике червоне яблуко (одна штука);

– сіль (за смаком);

– легкий майонез (за смаком).

Відварити До готовності промиту буряк, потім перекласти плоди на блюдо, відправити в холодильну камеру і повністю остудити, потім почистити і нарізати брусками середньої товщини.

Перекласти нарізану буряк в салатник, після цього поставити на помірний вогонь каструлю середнього розміру, закип’ятити в ній відфільтровану воду, як тільки вона закипить, викласти в неї стручкову квасолю. Хвилин через десять перекласти варену квасолю у посуд з дуже холодною водою і залишити в ній на кілька секунд.

Нашаткувати промите яблуко, очищене від насіння, потім відправити подрібнений фрукт разом зі стручковою квасолею в салатник.

Брусками нарізати солоні огірки, перекласти їх в посуд з іншими компонентами, додати крупно нарізані салатні листя, насипати сіль, влити майонез, перемішати приготований буряковий салат, прикрасити його великими каперсами.

Дивіться також:  Експрес-лобіо