Салат Олівє з ковбасою і 2 видами огірків

Овочевий салат «Олів’є» з вареною ковбасою і двома видами огірків

Інгредієнти

Картопля — 3 шт.
Морква — 3 шт.
Яйця — 3 шт.
Огірки квашені — 5 шт.
Огірки свіжі — 3 шт.
Ковбаса докторська — 300 гр.
Зелений горошок консервований — 300 гр.
Майонез — 350 мл

Як приготувати Салат «Олів’є» з ковбасою і 2 видами огірків

Хоча в наш час в інтернеті і в журналах можна знайти безліч варіантів салатів і з різних інгредієнтів, які в нашому дитинстві були недоступні, але все одно салат Олів’є залишається дуже популярним. Адже готується він з простих недорогих і всім доступних компонентів. І нам він нагадує про прекрасне дитинстві, коли салат Олів’є був традиційним блюдом на Новий рік або день народження

Покроковий рецепт

1. Картоплю і моркву добре помити, відварити до готовності. Також відварити яйця. Всі остудити і почистити.


2. Картоплю і моркву нарізати кубиками.


3. Яйця і ковбасу також нарізати кубиками.

4. Огірки двох видів нарізати кубиками.

5. Всі інгредієнти скласти в каструлю і заправити майонезом.

6. Можна заправляти не весь салат, а лише стільки, скільки з’їсте, щоб продовжити термін його зберігання. Так як скільки не готуй цей салат, зазвичай виходить тазик ))

Дивіться також:  Салат з огірків (Заготівля на зиму)