Салат Олівє з копченою ковбасою

Салат «Олів’є», як говорилося вище, трохи змінений від класичного. За місце вареної ковбаси, я ложу копчену і огірки свіжі. А морква в салаті зовсім не потрібна.

Інгредієнти

Картопля — 4 шт невеликі
яйця — 4 шт
зелений горошик — 1 банку
цибуля ріпчаста — половина головки
ковбаса — 300-400 гр копчена
огірки — 3 шт свіжі
майонез — 3 — 4 ст. ложки будь
сіль — 1.5 ч. ложки

Як приготувати Салат «Олів’є» з копченою ковбасою

Сьогодні хотілося б вам представити салат «Олів’є», як ви вже знаєте,без нього не проходить жодне свято. Готується просто і швидко, а найголовніше дуже смачно. Мій рецепт трохи відрізняється від класичної рецептури цього салату.

Покроковий рецепт

Для початку ознайомтеся з усіма інгредієнтами, ретельно промийте і приготуйте.

Далі помили картоплю і поставили вариться, а так само яйця.Щоб ваш процес пішов швидше. Поки овочі варяться зробимо нарізку. Перше — це ковбаса копчена, можна взяти будь-яку, яка вам до душі. Нарізаємо її кубиками, але не зовсім великими.

Після ретельно промиваємо огірки, обов’язково свіжі і також ріжемо кубиками, не дуже крупно.

Цибуля ми ріжемо дуже дрібно, щоб його не сильно відчувалося в салаті.

Картоплю і яйця як зварили потрібно остудити і дрібно нарізати. Я користуюся ось такою штукою. Але якщо у когось немає, можна просто нарізати ножем.

Додали горошок. Ось так повинно вийде коли ви поріжете. І після додавання солі і майонезу, ретельно перемішуєте. Викладаєте на тарілку, прикрашаєте.

Ось такий чудовий, а головне простий і дуже смачний у нас вийшов салат. ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ.

Дивіться також:  Салат з помідорів, огірків і перцю