Салат з індички з пекінською капустою і гранатом

Основні інгредієнти: філе індички, яйця, капуста пекінська, гранат, соус (майонез, гірчицю, соєвий соус, вода).

Інгредієнти

Філе індички — 200-300 р.
Пекінська капуста — кілька аркушів
Яйця — 4 шт.
Майонез — 4-5 ст. л.
Гірчиця зернова — 1-2 ст. л.
Вода — 2 ст. л.

Як приготувати Салат з індички з пекінською капустою і гранатом

Цей салат можна віднести до дієтичним. так як філе індички вважається нежирним м’ясом. Головне не зіпсувати його жирним майонезом, беремо з меншим відсотком жирності. Цей рецепт схожий на рецепт салату Цезар, тільки інгредієнти інші.

Покроковий рецепт

Філе індички миємо, ріжемо на невеликі шматочки. Розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям, додаємо трохи олії. Смажимо м’ясо на помірному вогні до готовності, додаємо 1 ст. л. соєвого соусу.


Поки готується м’ясо, готуємо інші інгредієнти. Капусту ріжемо, кладемо на плоску тарілку.

Варимо яйця, остуджуємо, чистимо, ріжемо часточками, викладаємо на капусту.


Робимо соус. Змішуємо майонез, гірчицю, 1 ст. л. соєвого соусу і 1 ст. л. води.


Готове м’ясо теплим викладаємо в середину блюда. Поливаємо соусом.



Чистимо гранат, посипаємо зверху на салат. Подаємо теплим. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Капустяний салат з селерою і кукурудзою