Салат з індички і граната під сирним дресінгом

Як приготувати Салат з індички і граната під сирним дресінгом

Індичка в салатах – один з кращих інгредієнтів, які варто спробувати. Представлену закуску можна подавати в якості основного блюда і доповнення до обіду або вечері.
300 грам індичого філе;
40 грам зерен граната;
100 грам моцарели;
5 грама гірчиці в зернах;
2 грами коріандру;
1 зубець часнику;
листя салату.
1. Індичку приправте спеціями, загорніть у фольгу і відправте випікатися до готовності.
2. Моцарелу наріжте кубиками і розтопити на водяній бані. Часник дрібно нарубаєте і додайте до сиру. Приправте спеціями і викладіть гірчицю. Добре розмішайте соус.
3. На блюдо викладіть листя салату, зверху нарізане індиче філе і зерна граната. Полийте салат вийшов дресінгом.

Дивіться також:  Овочевий салат з макаронами і сиром