Салат з печінки по-корейськи

Салат з печінки і морквою по-корейських можна приготувати і на святковий стіл і просто побалувати чоловіка. Він виходить апетитним і незвичайним.

Інгредієнти

Печінка (куряча, яловича) — 300 гр
Морква по-корейськи — 150 гр
Майонез — 150 гр
Яйця — 4 шт.
Сир твердий. — 120 гр
Сіль, перець — За смаком

Як приготувати Салат з печінки по-корейськи

Всі ми знаємо, що печінка має дуже специфічний смак і вона дуже корисна, але якщо її поєднати з морквою по-корейських, то виходить дуже незвичайний і смачний салат.

Покроковий рецепт

1. Підготуємо всі продукти.

2. Печінка добре промити, очистити від жилок. Відварити або краще обсмажити з цибулею, так буде ситніше.

3. Відварити яйця. Дати їм охолонути.

4. 1 шар — морква по — корейськи і зверху поливаємо майонезом.

5. 2 шар — обсмажені печінку з цибулею, нарізані соломкою або можна просто перемолоти на блендері, зверху майонез і посолити.

6. 3 шар — сир твердий, натерти на крупній тертці і полити майонезом.

7. 4 шар — яйця, відокремити білки від жовтків, спочатку натерти на крупній тертці білки, потім жовтки і зверху прикрасити майонезом. Святковий салат готовий! Приємного апетиту!

Дивіться також:  Салат із маринованого лосося, сиру Брі і авокадо