Салат Пасхальне яйце

Салат «Пасхальне яйце» прикрасить ваш святковий великодній стіл!

Інгредієнти

Цибуля порей — 1 шт.
Морква — 1 шт.
Рослинне масло — 1ст.л.
Куряча грудинка — 150 г (відварна)
Квасоля біла — 1/2 банки
Яйця курячі — 3 шт. (варені)
Селера — 1-2 стебеля
Майонез — 100 г
Сіль — за смаком

Як приготувати Салат «Пасхальне яйце»

Салат «Пасхальне яйце» з білої квасолі з курячим м’ясом прикрасить ваш святковий великодній стіл!

Покроковий рецепт

Інгредієнти…

Цибулю почистити, дрібно порізати, обсмажити на олії до золотистого кольору. Додати терту моркву, смажити ще 3-5 хвилин.

У глибоку миску скласти порізані кубиками яйця (всі жовтки і трохи білка відкласти для прикраси), селера, м’ясо курки.

Туди ж додати квасолю, смажену з цибулею моркву. Все посолити, перемішати. Додати майонез, перемішати.

На плоску тарілку викласти салат у вигляді яйця.

Присипати верх тертим жовтком. Прикрасити салат «гілочкою мімози».

Гілочку зробити з селери, квіти – з тертого білка. Світлої пасхи!

Дивіться також:  Новорічний салат «Ю-Шен» по-китайськи