Салат з фореллю і пюре з авокадо

На свято можна приготувати ефектний і яскравий, дуже красивий і соковитий салат з фореллю і пюре з авокадо, який сподобається всім гостям без винятку.

Інгредієнти

філе слабосоленої форелі — 230 гр
зелена цибуля — 2-4 пера
Для пюре з авокадо:
стиглий авокадо — 2 шт.
тростинний цукор — пісок- 1 ч. ложка
мелений перець рожевий — за смаком
морська сіль тонкого помелу — за смаком
свіжовіджатий сік лимона — 3 ст. ложки
кріп — 4-6 гілочок
Для прикраси:
салат корн — кілька гілочок

Як приготувати Салат з фореллю і пюре з авокадо

На свято можна приготувати ефектний і яскравий, дуже красивий і соковитий салат з фореллю і пюре з авокадо, який сподобається всім гостям без винятку.

У цей святковий салат рекомендується додати мелений рожевий перець, який додасть приготованій страві пікантності і приємний тонкий аромат.

Також можна додати в салат з форелі цілі горошини рожевого перцю, в цьому випадку блюдо придбає більш ошатний вигляд.

Покроковий рецепт

Видалити щільну шкірку і кісточки у двох авокадо, потім нарізати маслянисту і дуже м’яку м’якоть цих плодів довільними шматочками.

Перекласти в миску, додати дрібно нарізаний кріп, влити проціджений лимонний сік, насипати рожевий перець, сіль, трохи цукрового піску. Всі вищеназвані інгредієнти збивати кілька хвилин до пишного стану і однорідного пюре за допомогою блендера.

Поставити ємність з приготованим пюре з авокадо в холодильну камеру і залишити на кілька хвилин.

А поки, в цей час очистити від шкірки філе форелі, дуже дрібно нарізати м’якоть рибки. Нарізати дрібненько салатовий зелений лук. Змішати цибулю з рибою.

На плоску тарілку в кільце викласти пюре з авокадо.

Дивіться також:  Листковий салат з печінки тріски під шубою з овочів

Не знімаючи кільця, викласти порізану раніше рибу з зеленим цибулею. Зняти кільце. Збризнути салат лимонним соком. Прикрасити блюдо салат корн.

Перед подачею до столу святковий салат з фореллю і авокадо рекомендується потримати в холодильнику.