Салат з фореллю і пюре з авокадо

Салат з фореллю і пюре з авокадо – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

На свято можна приготувати ефектний і яскравий, дуже красивий і соковитий салат з фореллю і пюре з авокадо, який сподобається всім гостям без винятку.

Інгредієнти

філе слабосоленої форелі – 230 гр
зелена цибуля – 2-4 пера
Для пюре з авокадо:
стиглий авокадо – 2 шт.
тростинний цукор – пісок- 1 ч. ложка
мелений перець рожевий – за смаком
морська сіль тонкого помелу – за смаком
свіжовіджатий сік лимона – 3 ст. ложки
кріп – 4-6 гілочок
Для прикраси:
салат корн – кілька гілочок

Як приготувати Салат з фореллю і пюре з авокадо