Салат з адигейський сиром

Замість адигейського сиру можна використовувати бринзу, смак не зміниться, а якщо використовувати сир твердих сортів, він переб’є свіжість і аромат овочів.

Інгредієнти

Адигейський сир — 100 гр.
Перець — 1-2шт.
Помідор — 3 шт.
Огірок — 2 шт.
Маслини без кісточок — 15 шт. (0.5 упаковки)
Цибуля — 1 шт.
Кріп і петрушка — по 2-3 гілочки
Сіль, перець — за смаком
Сухі трави — 0.5 ч. л.
Рослинне масло — 3-4 ст. л.

Як приготувати Салат з адигейський сиром

Цей салат справжня вітамінна бомба, не залишить без емоцій Вас і Ваших близьких. Дуже яскравий вигляд і соковитий, свіжий смак. Ідеальне поєднання під м’ясні або рибні страви на мангалі.
Вибирайте продукти бажано різноманітніше за кольором, перець і помідори не тільки червоного кольору, а жовтого, рожевого і зеленого, цибуля ріпчаста синього відтінку. Чим різноманітніше колір продуктів, тим насиченішим за смаком буде салат.
Дуже схожий на грецький, але не люблю сир фета в ньому, т. к. розповзається і без особливого смаку. Тому адигейський сир, ідеальний варіант.

Покроковий рецепт


Перець миємо, очищаємо від плодоніжки і насіння, ріжемо великими кубиками.


Помідори бажано беремо різних кольорів, у мене червоний і жовтий. Нарізаємо великими шматочками і відправляємо до перцю.


Цибуля бажано синього кольору, якщо ні, то замінюємо звичайним. Ріжемо півкільцями.

Огірки не очищаємо від шкірки, просто зрізаємо попки, ріжемо півколом і відправляємо в салат.

Сир ріжемо великими кубиками, приблизно по 1 см і додаємо до овочів.

Маслини розрізаємо на три кільця, зелень сильно не подрібнюємо.

Додаємо сіль, перець, сухі трави, у мене прованські, масло і перемішуємо. Масло я використовувала нерафіновану соняшникову.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Салат з червонокачанної капусти Фіолетова фантазія (теплий)