Салат з моркви з бринзою

Швидкий і корисний салат, готується за лічені хвилини.

Інгредієнти

морква — 1 велика або 2 маленькі
часник — 2-3 зубчики
волоські горіхи — 1 ст. л. різаних
бринза/сир/адигейський сир на вибір — 50-100 гр.
сіль, перець, сухі спеції — за смаком
рослинне масло — 2-3 ст. л.

Як приготувати Салат з моркви з бринзою

У період осінніх похмурих днів пропоную Вам зарядитися вітамінним салатом з моркви з бринзою. Це смаковий сплеск яскравого поєднання соковитої моркви, солоної бринзи і поживних горішків, родзинкою стане гострота, яку надасть часник.
Якщо немає бринзи, можна взяти рассыпчастый сир, тільки додати більше солі або адигейський сир.

Покроковий рецепт

Моркву очистити і натерти на тертці, я рекомендую використовувати велику, щоб салат не потік.

Часник очистити і натерти на дрібній тертці, відправити до морквині.

Додати до салату горіхи, дрібно нарізану бринзу (сир або адигейський сир).


Посолити, поперчити, додати за смаком сухі спеції, я люблю орегано і базилік, заправити рослинним маслом. Перемішати і дати настоятися 10-15 хвилин.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Салат з моркви з яблуками і сиром