Салат з квасолі з цибулею та морквою

Як приготувати Салат з квасолі з цибулею та морквою

У кулінарії є абсолютно прості страви, але найчастіше вони виявляються дуже смачними та поживними. Рецепт цього салату дуже цікавий. Приготувати його досить просто, а для приготування потрібні такі компоненти: квасоля-100-110 грам, цибуля (ріпчаста)-3 штуки, морква-1 штука, олія (рослинна)-4 десертні ложки, а спеції: сіль, перець за власними уподобаннями.
Квасолю необхідно зварити до стану повної готовності, гарненько відкинути на друшляк, а після цього викласти в глибоку піалу.
Цибулю і моркву нарізати маленькими кубиками. Ці овочі потрібно обсмажувати в олії на сковороді з антипригарним покриттям
Всі овочі з’єднати разом в глибокій піалі. Увага! Перемішувати дуже ретельно. Салатик готовий. Прекрасно поєднується з вареної і смаженої морською рибою.

Дивіться також:  Теплий салат з капусти і яловичини під соєвим соусом