Салат Вітаміни з грядки з горошком і червонокачанної капустою

Ділюся рецептом цього простого у приготуванні і дуже корисного салату з червонокачанної капусти і овочів, який ви з легкістю зможете приготувати в будь-який час року.

Інгредієнти

Червонокачанна капуста — 300 гр
Болгарський перець — 100 гр
Червону цибулю — 1 голівка
Морква — 1 штука
Консервований зелений горошок — 20 гр
Журавлина — 20 гр
Волоський горіх — 20 гр
Сіль — 10 гр
Рослинна олія — 3 столових ложки
Лимонний сік — 1 чайна ложка

Як приготувати Салат «Вітаміни з грядки» з горошком і червонокачанної капустою

Хоча червонокачанна капуста користується трохи меншим попитом, ніж, наприклад, інші сорти, в ній міститься натуральні вітаміни та безліч так необхідних організму мінералів. Для порівняння, клітковини в ній міститься майже в півтора рази більше, ніж в інших сортах. Її можна використовувати і для приготування гарніру, і для засолювання, але мені чомусь найбільше подобається використовувати її для приготування салату.

Покроковий рецепт

Ріжемо триста грам капуст, солимо і ретельно розминаємо. Для цієї мети можна використовувати спеціальну ступу, але мені завжди зручніше вручну.


Кладемо туди свіжий перець порізаний, морква, фіолетовий цибулю.

Додаємо горіхи.

Масло і десять грамів лимонного соку також додаємо до овочів і заважаємо все.

Зверху викладаємо горошок і журавлину.

Дивіться також:  Пісний «Олівє» з овочів