Салат з холодною фунчозой

Салат, який зможе приготувати будь-яка господиня витративши мінімум часу і сил.

Інгредієнти

фунчоза (картопляна локшина) — 200гр
перець болгарський — 2шт
огірки — 3шт
помідори (м’ясисті) — 1-2шт
часник — 2-3зуб
петрушка — невеликий пучок
масло ростительное — 3 стіл. ложки
оцет — за смаком
суміш приправ — за смаком
сіль — за смаком

Як приготувати Салат з холодною фунчозой

Я дуже люблю Фунчезу. Звичайно, є багато варіацій приготування цього салату. Є варіанти з м’ясом та без м’яса. Холодний варіант салату Фунчоза і гарячий варіант. Я пропоную спробувати простий і смачний рецепт, який напевно сподобається всім любителям легких і низькокалорійних страв. Мінімум інгредієнтів, максимум смаку та користі.

Покроковий рецепт

Наші прості і корисні інгредієнти

У каструлю з киплячою водою кидаємо фунчозу. Варити потрібно приблизно 7-12 хвилин (або по інструкції на пакеті). Дивіться, щоб вона не розварилася!

Поки фунчоза кипить, миємо, чистимо овочі. Огірки, перець і помідори ріжемо середньої соломкою. Петрушку і часник дрібно кришимо.


Коли фунчоза зварилася, її перекладаємо з каструлі в чашку, промиваємо в холодній проточній воді. У чашку з фунчозой додаємо порізані овочі. Все солимо, присипаємо сумішшю приправ (червоний і чорний мелений перець, суха паприка, коріандр, перець запашний). Нагріваємо олію на сковороді і поливаємо їм салат, додаємо за смаком оцет. Все перемішуємо. Даємо настоятися 10 хвилин, і подаємо на стіл. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Листковий салат з печінки з морквою і солоними огірочками