Салат з пекінською капустою, кукурудзою і куркою

Зимовий салат для новорічного столу.

Інгредієнти

Куряче філе — 1 кілограм
Яйця — 5 штук
Консервована кукурудза — 1 банку
Пекінська капуста — 1 великий качан
Цибуля — 1 невелика цибулина
Сіль, перець — за смаком

Як приготувати Салат з пекінською капустою, кукурудзою і куркою

Салат підійде для приготування на новорічні свята. Він легкий і дуже смачний, а інгредієнти доступні.

Покроковий рецепт


Куряче філе нарізати на невеликі шматочки і обсмажити з невеликою кількістю соняшникової олії, попередньо посоливши і поперчив.Після обжарювання м’ясо остудити і нарізати на маленькі кубики.
Після обжарювання м’ясо остудити і нарізати на маленькі кубики.

Пекінську капусту помити й очистити від верхніх листів. Нашаткувати дрібною соломкою. Висипати у велику ємність.

Відкрити кукурудзу і висипати в ємність.


Попередньо варені яйця порізати на кубики і відправити до решти інгредієнтів.

Почистити цибулину, і нарізати дрібними кубиками. Салат поперчити і посолити. Додати майонез і добре перемішати.
Подавати холодним.

Дивіться також:  Літній салат з капустою і свіжим огірком