Салат з сирих кабачків і черрі з соусом з авокадо

Вегетаріанське блюдо з цукіні і томатів, в соусі з авокадо, базиліка і часничку.

Інгредієнти

цукіні (кабачки) — 2 молодих
помідори черрі — 10-15 штук
цибуля ріпчаста — 1/2 головки
рослинне масло — 1 ст. ложка для смаження помідорів
базилік зелений — невеликий пучок
авокадо — 1 шт.
сік лимона — 1/4 лимона або за смаком
олія оливкова — 1 ст. ложка
горіхи (краще кешью) — жменька
часник — 2 зубці
сіль — за смаком
кедрові горішки — 1 ч. ложка при подачі

Як приготувати Салат із сирих кабачків і черрі з соусом з авокадо

Вегетаріанське блюдо з цукіні і томатів з авокадо і часничком.

Покроковий рецепт

1. Цукіні гарненько промийте, зріжте краю і натріть на тертці.

2. Авокадо розріжте навпіл, видаліть кісточку, очистіть від шкірки, поріжте кубиками. Цибулю почистіть, дрібно порубаєте.

3. Подрібніть в блендері авокадо, цибуля, зелені листя базиліка і горішки. Додайте трохи лимонного соку і оливкове масло. Посоліть за смаком, перемішайте.

4. Часник видавити через чеснокодавку. Додайте до зеленному соусу.

5. Томати черрі порізати навпіл. Відправте на сковороду з маслом і злегка обсмажте.

6. Змішайте спагетті з цукіні (кабачки), томати і зелений соус з авокадо.

7. Подавайте, присипавши кедровими горішками. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Рибний салат з квасолею, горохом і паростками