Листковий салат з креветками

Салат викладати шарами, а в завершенні прикрасити креветками і свіжим огірком.

Інгредієнти

Рис — 200 гр
Крабові палички 4 шт
Огірок — 1 шт
Майонез — 150 гр
Яйця — 2 шт

Як приготувати Листковий салат з креветками

Приготувати салат з креветками не складе труднощів для будь-якої господині. Страву можна подавати на свято, або просто у колі сім’ї. Подавати його краще порційно для кожної людини окремо, так воно виглядає ефектніше. Поєднання продуктів дає приємний смак, особливо для тих, хто любить морепродукти.

Покроковий рецепт

Відварити рис під кришкою на повільному вогні. Час приготування 20 хв.

Підготувати продукти для салату. Очистити яйця, нарізати крабові палички подрібнити огірок.

Яйця натерти на крупній тертці.

Підготувати посуд, в яку викладати салат. Шарами викласти продукти: яйця, майонез, рис, майонез, крабові палички, майонез, огірок, рис.

Прикрасити страву креветками – 5-6 штук зверху, в центр викласти скибочки огірка.

Дивіться також:  Листковий порційний салат з тунцем і авокадо