Листковий салат з печінкою, корейською морквою Свічка на вітрі

Цей листковий салат дуже смачний,ніжний, а головне дуже красивий. Основні інгредієнти: корейська морква, куряча печінка, яйця і, звичайно, сир.

Інгредієнти

Печінка куряча — 500 гр.
Цибуля — 2 шт.
Вершкове масло — 30 гр.
Майонез — 200 гр.
Морква по корейськи — 200 гр.
Зелена цибуля — 30 гр.
Яйця — 3 шт.
Сир — 200 гр.
Кріп — 100 гр
Сир для декору — 6 пластин
Зерна граната — Пол граната
Перець болгарський — 1 шт.
Сіль — 10 гр.

Як приготувати Листковий салат з печінкою, корейською морквою «Свічка на вітрі»

Доброго часу доби, мої дорогі читачі.Ви вже придумали меню на новорічні свята? 2019 рік, як кажуть, не за горами. А значить настав час приступати до відбору найбільш смачних і красивих блюд. Сьогодні я розповім і покажу один такий рецептик.

Покроковий рецепт

1.Печінка відварити і перемолоти на блендері.Посолити і викласти перший шар на тарілку:

2.Обсмажуємо цибулю на вершковому маслі і викладаємо наступним шаром.Потім шар змастити майонезом.

3.Наступним шаром викласти моркву по-корейськи.Потім змастити майонезом.

4.Наступним шаром викласти зелень цибулі.

5.Наступним шаром відварені яйця потерти на дрібній тертці.

6.Наступним шаром потерти сир на дрібній тертці.

7.Декоруємо наш салат.Скрутити 2 платівки сиру в трубочку.Для скріплення змастимо кінчик сиру майонезом.

8.Встановимо свічки в салат.

9.Вирізати з болгарського перцю полум’я свічки.

10.Формуємо свічки.Прикрашаємо зеленню кропу.

11.Декоруємо зернами граната.

Приємного Вам апетиту!!!

Дивіться також:  Салат з крабовим мясом і кукурудзою