Інгредієнти
Печінка свиняча — 300 г (або яловича) | |
Яйця курячі — 4 шт. | |
Зелений горошок — 1 банку (консервований) | |
Морква — 1 шт. | |
Ріпчаста цибуля — 1 шт. | |
Майонез — | |
Маслини для прикраси | |
Помідори черрі — для «грибка» | |
Зелень — |
Як приготувати Печінковий салат із зеленим горошком
Покроковий рецепт
Печінку промити, нарізати на шматочки, обсмажити на рослинній олії з обох сторін.
Цибулю почистити, нарізати дрібненько і обсмажити до золотистого кольору на олії.
До цибулі додати 1/ 2 тертої моркви. Смажити 2 хвилини, вимкнути, остудити.
Яйця почистити, порізати кубиками. Печінка теж порізати дрібними кубиками.
Всі інгредієнти змішати в глибокій мисці, додати зелений горошок і майонез, перемішати, за необхідності посолити.
Салат викласти на плоску тарілку у формі їжачка.
Перед — змастити майонезом, вийде мордочка. Все інше обсипати залишилася тертою морквою, вийде шубка.
Ніс і очі зробити з маслин. На «голки наколоти грибок». Прикрасити зеленню. Насолоджуйтесь!