Свинячі вушка є делікатесом. З них можна приготувати дуже смачний салат з овочами і фунчозой.
Інгредієнти
Вуха свинячі – 1 шт | |
Фунчоза в сухому вигляді – 50 гр | |
Морква – 150 гр | |
Приправа для корейської моркви – 4 гр | |
Масло рослинне – 6 ст. л. 3 ст. л. для приготування корейської моркви і 3 ст. л. для заправки салату | |
Огірок свіжий – 150 гр | |
Перець червоний болгарський – 60 гр | |
Сіль – за смаком | |
Перець мелений – за смаком | |
Спеції – за бажанням | |
Лавровий лист – за бажанням | |
Соєвий соус – за бажанням |
Як приготувати Салат з свинячих вушок з фунчозой
Сторінка: 1 2