Салат з лососем

Як приготувати Салат з лососем

Салат зі слабосоленої сьомгою або будь-який інший лососевою рибою дуже смачний, ситний і добре виглядає на святковому столі.
Що знадобиться:
• ~300 г слабосоленої сьомги;
• 2 відварені картоплини;
• 2 курячих яйця;
• середній свіжий огірочок;
• зелений або ріпчасту цибулю;
• майонез для заправки.
Як приготувати:
1. Сьомгу звільнити від шкіри і кісток, подрібнити.
2. Картоплю почистити від шкірки, порізати кубиками.
3. Яйця почистити, дрібно покришити.
4. Огірок і цибулю посікти кубиками.
5. Всі інгредієнти з’єднати, заправити.
За бажанням можна додати улюблену свіжу зелень.

Дивіться також:  Салат з печінки з солоним огірочком