Салат з оселедцем і руколою під зеленим цибульним соусом

Салат з оселедцем і руколою під зеленим цибульним соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Оселедець в салатах ми звикли бачити “під шубою”. Однак, оселедець і рукола теж відмінно поєднуються, особливо якщо для салату зробити ароматну заправку.

Інгредієнти

Оселедець – 2 шт. (філе слабосоленої оселедця)
Цукор коричневий – щіпка (тростинний)
Винний оцет – кілька крапель
Рукола – жменя
Насіння соняшнику – 1 чайна ложка (смажені)
Сухарі – 20 г (сухарики з бородінського хліба)
Для зеленого цибульного соусу:
Сметана – 2 столові ложки (не жирна)
Сік лимона – 2 столових ложки
Цибуля зелена – 10 г
Оливкова масло – 10 г

Як приготувати Салат з оселедцем і руколою під зеленим цибульним соусом