Азербайджанський салат з помідорів з гранатовими зернами

Азербайджанський салат з помідорів з гранатовими зернами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відразу ж хотілося б сказати про те, що для приготування такого соковитого салату краще використовувати самі ароматні і м’ясисті азербайджанські помідори.

Інгредієнти

бакинські великі помідори з м’ясистою м’якоттю – три штуки
ароматне масло оливкове – півтори ст. ложки
свіжа зелень кінзи – один пучок середнього розміру
гранатовий густий соус Наршараб – дві ст. ложки
салатний великий фіолетовий лук – одна головка
часник – 1 зубчик
кам’яна сіль мелкомолотая – на свій смак
гранатові зерна – три ст. ложки

Як приготувати Азербайджанський салат з помідорів з гранатовими зернами