Гострий салат з моркви і курячого мяса

Гострий салат з моркви і курячого мяса – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Гострий салат з моркви і курячого м’яса

Можна легко приготувати самим гострий салат з моркви і курячого м’яса, який буде не дорогим доповненням до будь-якого столу.

Інгредієнти:

– морквина – 1-1,2 кг;
– куряче філе – 0,3-0,4 кг;
– ріпчаста цибуля – 3-4 штуки;
– часник – 3 зубчики;
– спеції – коріандр, лавровий лист, чорний перець, насіння кропу, гвоздика;
– цукор – 0,5 чайної ложки;
– сіль – 0,5 чайної ложки;
– олія соняшникова – 6-8 столових ложок.
Покроковий рецепт:

1. Ріжемо куряче філе на дрібні шматочки і кладемо на сковорідку, попередньо розігріту з олією, додаємо спеції, перемелені на кавомолці, і злегка присаливаем.

2. Дрібно ріжемо цибулю і додаємо до курячого м’яса. Все це гаситься на маленькому вогні протягом 15-25 хвилин.

3. Натираємо моркву на тертці.

4. Розводимо 3-4 столових ложок харчового (9%) оцту такою ж кількістю холодної води.

5. У розведеному оцті розчиняємо пів чайної ложки цукру, і підлогу ложки солі.

6. В морквину додаємо дрібно порубаний часник, приготоване куряче м’ясо з цибулею, додаємо дрібку спецій, виливаємо розведений оцет.

7. Гарненько все перемішується і поміщається в холодильник.

Охолоджений, настоявшийся гострий салат з моркви з курячим м’ясом підходить до будь-яких страв і може використовуватися як самостійний гарнір.