Овочевий салат «Верона» з курячою грудкою

Овочевий салат «Верона» з курячою грудкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат з американської подачею, викладені рядами овочі з курочкою. Заправка подається окремо.

Інгредієнти

кукурудза консервована солодка – 150 г
червоний болгарський перець – 1/2 шт.
не дуже великі маслини без кісточок – 150 г
яловича шинка – 150 г
свіжі помідори – 3 шт.
куряче філе – 300 г
пекінська капуста – 250 г
сіль кухонна, спеції – за смаком
авокадо – 1 шт.
червонокачанна капуста – жменю нарізаної
корейська морква – жменя
кунжутне масло – 20 мл
оливковий майонез – 30 г

Як приготувати Овочевий салат «Верона» з курячою грудкою