Овочевий салат «Верона» з курячою грудкою

Овочевий салат «Верона» з курячою грудкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат з американської подачею, викладені рядами овочі з курочкою. Заправка подається окремо.

Інгредієнти

кукурудза консервована солодка – 150 г
червоний болгарський перець – 1/2 шт.
не дуже великі маслини без кісточок – 150 г
яловича шинка – 150 г
свіжі помідори – 3 шт.
куряче філе – 300 г
пекінська капуста – 250 г
сіль кухонна, спеції – за смаком
авокадо – 1 шт.
червонокачанна капуста – жменю нарізаної
корейська морква – жменя
кунжутне масло – 20 мл
оливковий майонез – 30 г

Як приготувати Овочевий салат «Верона» з курячою грудкою

Смачний, легкий і яскравий салат можна приготувати всього за кілька хвилин з болгарського перцю, пекінської і червонокачанної капусти, помідорів, моркви, авокадо з курячою грудкою.

Покроковий рецепт

Куряче філе присипати сіллю і спеціями (останнє за бажанням) і обсмажити на олії до рум’яності і готовності.

Не дуже тонко нашаткувати пекінську капусту, відправити її в салатник. Потім насипати трохи солі, злегка пом’яти цей нашатковану овоч.

Так само потрібно не дуже крупно нарізати болгарський перець і промиті помідори і всі інші овочі.

Нарізати кубиками шинку яловичу

Перекласти всі нарізані компоненти рядами в салатник, потім викласти рядком кукурудзу.

У мисці змішати достатню кількість кунжутного масла. Додати в цю ж ємність достатню кількість оливкової майонезу, за смаком насипати сіль, перемішати.

Заправку подавати з салатом до столу.