Салат з шинкою, шпинатом і пекінською капустою

Салат з шинкою, шпинатом і пекінською капустою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Річний свіжий салат з шинкою, шпинатом і пекінською капустою.

Інгредієнти

шинка з індички – 200 гр
авокадо – 1
яйця, зварені круто – 2 шт.
пекінський салат – 2 чашки
шпинат свіжий – 1 жменя
помідори – 2 шт.
блакитний сир – 1/2 чашки
Для бальзамическо-часникової заправки:
бальзамічний оцет – 1/4 склянки
оливкова олія – 1/4 склянки
часник – 1 або 2 зубчики чавлений
сіль – за смаком

Як приготувати Салат з шинкою, шпинатом і пекінською капустою