Простий салат з копченої форелі

Час приготування: 15 хвилин

Коли часу на приготування немає, а хочеться чогось легкого і простого…

Інгредієнти

Кількість порцій: 2
копчена форель — 200 г
листя руколи — 2 склянки листя
лимонний сік — 1 чайна ложка
копчена паприка — 1/8 чайна ложка
олія оливкова — 1 столова ложка
кухонна сіль — за смаком
мелений перець — за бажанням
червоний перець горошком — 6-8 шт.

Як приготувати Простий салат з копченої форелі

Рецепт з простого салату зі свіжої рукколи і копченої форелі буде завжди вам на допомогу, особливо якщо у вас не так вже багато часу проводити на кухні.

Покроковий рецепт

1

1. Рибне філе нарізають тонкими скибочками і відкладають у бік.

2

2. Листя руколи промивають і обсушують на паперовому рушнику.

3

3. Рукколу перекладають у глибоку чашку і додають шматочки форелі.

4

4. Лимонний сік змішують з оливковою олією. Додають трохи копченої паприки, сіль, мелений перець і червоний перець горошком, перемішують. Заправка готова.

5

5. Заправляють салат, добре перемішують, щоб кожен шматочок покрився заправкою. При необхідності можна ще посолити і поперчити.

Дивіться також:  Червона риба запечена з картоплею