Салат «Едельвейс»

Як приготувати Салат «Едельвейс»

Цей салат з красивою назвою готується з солоної сьомги. Незважаючи на свій приємний смак і якусь вишуканість, приготувати страву можна за лічені хвилини.

Потрібно:

– 300 г сьомги;
– по 100 г зеленого горошку, пшеничних сухарів;
– три яйця;
– помідор;
– майонез, томатний сік, листовий салат, кріп, перець з сіллю.

Приготування:

1. Сьомгу нарізати не дуже великими скибочками. Яйця відварюють, нарубують дрібніші. Помідор ріжуть скибочками.
2. Листя салату з кропом промивають, просушують на паперовому рушнику. Далі листя викладають на сервірувальне блюдо.
3. Яйця змішують з підготовленою сьомгою, сухариками, горошком, помідором. Перчать і солять за смаком. Заправляють майонезом, змішаним з томатним соком. Отриману масу перекладають на блюдо.

Залишається посипати подрібненим кропом і негайно подати до столу, поки сухарики не встигли розмокнути.

Дивіться також:  Салат цезар з куркою, сухариками і майонезом