Авокадо, фаршировані салатом з яєць і тунця

Просте і швидке в приготуванні блюдо, яке здивує вас і ваших гостей

Інгредієнти

Авокадо — 4 шт.
Лимонний сік — 1/2 лимона
Яйця — 2 шт.
Огірок свіжий — 1 невеликий
Сир — 70 г
Тунець консервований — 1 банка
Майонез — за смаком
Сіль — за смаком та бажанням

Як приготувати Авокадо, фаршировані салатом з яєць і тунця

Дуже незвичайна подача салат в авокадо. Хоча сам салат зовсім звичайний і смачний.
*Кушается разом з «тарілочкою»

Покроковий рецепт

Для початку помиємо авокадо, разрежем його навпіл, видалити кісточку. Обов’язково збризніть авокадо лимонним соком, а то воно потемніє і страва вийде не красивим!

Потім готуємо начинку для нашого страви: відварюємо яйця в каструльці.
Яйця очищаємо ріжемо шматочками.

Сир нарізаємо невеликими кубиками.

Огірочок промиваємо та нарізаємо кубиками, такого ж розміру, що і сир.

Відкриваємо баночку тунця. Краще, якщо це буде кусковий тунець. Зливаємо рідину. Змішуємо всі інгредієнти. Заправляємо майонезом. Можна додати за смаком солі. Салат з фаршированим авокадо готовий! Ви можете сміливо подавати його на стіл.

Дивіться також:  Освіжаючий овочевий салат «Ніжність»