Салат з брокколі, сиром і макаронами

Салат по цьому рецепту виходить не тільки ситним, але і дуже корисним для здоров’я, так як в його складі є овочі.

Інгредієнти

Макарони — 200 г
Масло рослинне — 1 ч. ложка
Капуста брокколі — 1/2 невеликого качана
Червоний цибуля — 1/2 головки
Сир чеддер — 100 г
Морква — 1 шт.
Сіль — 1/4 ч. ложки
Майонез — за смаком
Цукор — пару щіпок
Яблучний оцет — за смаком

Як приготувати Салат з брокколі, сиром і макаронами

Цей салат з брокколі і пасти швидко стане улюбленою у родині. Хороший для перекусу або легкого вечері.

Покроковий рецепт

1. Макарони відварюють у солоній воді до готовності (краще всього подивитися час готування на пакеті, всі макарони різні). Відкидають на друшляк, дають стекти зайвої рідини. Після, додайте трохи макарони масла і перемішайте, щоб вони не злиплися.

2. Капусту ділять на суцвіття (якщо велика, можна порізати на шматочки, щоб зручно було їсти). Опускають в киплячу, злегка підсолену воду і пару хвилин варять.

3. Моркву очищають і натирають на дрібній тертці. Сир натирають, так само на дрібній тертці. Цибуля ріпчаста чистять і нарізають тонкою соломкою.

4. Моркву, цибулю, капусту брокколі і макарони змішують в глибокій чаші.

5. Готують заправку, змішують майонез, цукор і яблучний оцет. Заправляють цією сумішшю салат і добре перемішують. Потім додають тертий сир. Знову акуратно перемішують.

6. Подавати салат з макаронів з овочами рекомендується після охолодження. Досить салат прибрати в холодильник на двадцять хвилин.

Дивіться також:  Буряковий салат з яйцями і огірочками