Салат з сьомги з огірками і сиром

Час приготування: 30 хвилин

.

Інгредієнти

Кількість порцій: 1
Червона риба — 150 г (сьомга)
Огірки — 1 шт. (середній)
Сир — 100 г
Сік лимона — 2 ч. л.
Оливкова олія — за бажанням
Цибуля порей — за смаком
Мелений чорний перець — за смаком
Сіль — за смаком

Як приготувати Салат з сьомги з огірками і сиром

Покроковий рецепт

1

Сьомгу порізати на середні шматочки.

2

Огірок очистити від шкірки. Порізати на кубики.

3

Цибуля порей дрібно порізати.

4

Все закинути в глибоку миску. Додати свіжовичавленого соку лимона. Посолити, поперчити. Можна додати оливкової олії, хоча риба і так жирна. Перемішати.

5

Порізати сир на кубики середнього розміру (як рибу). (При відсутності сиру Фета, сир можна замінити на плавлений сирок нейтрального смаку, типу «Дружба»).

6

Додати в миску з салатом (з усіх інгредієнтів сир додається останнім!). Акуратно перемішати. Подавати до столу на зелених листках салату. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Риба з овочами, приготована в мультиварці