Фенхель досить часто застосовується для приготування салатів, причому, не тільки овочевих, але і фруктових, а використовувати його можна в поєднанні з соковитими апельсинами.
Інгредієнти
червоний салатний цибуля великий – одна головка | |
соковиті великі апельсини – дві штуки | |
корінь фенхелю – 1 невеликий | |
солоні каперси – 2 столові ложки | |
листя молодої петрушки – трохи | |
рукола – кілька листя | |
Для заправки салату: | |
мелений чорний перець – за смаком | |
ароматне масло оливкове – за смаком | |
апельсиновий сік свіжовичавлений – три ст. ложки | |
дрібна сіль кам’яна – за смаком |
Як приготувати Цитрусовий салат з фенхелем
Сторінка: 1 2