Мій улюблений салат власної імпровізації з шпинату з яблуками і сиром. Особливий смак додає заправка, журавлина теж, безсумнівно, відіграє свою роль.
Інгредієнти
шпинат – 2 жмені | |
яблука – 2 великих я використовувала 1 гала-яблуко, 1 червоне яблуко | |
червоний цибуля – 1/4 головки | |
горіх волоський або пекан – 1/2 чашки | |
журавлина сушена – жменя | |
сир козячий або фета – 100 г | |
Для заправки: | |
оливкова олія – 1/3 склянки | |
яблучний оцет – 1/4 чашки | |
лимонний сік – 2 столові ложки | |
діжонська гірчиця – 1 столова ложка | |
часник – 1 зубчик | |
сіль і чорний перець – щіпка | |
мед – 1 столова ложка |
Як приготувати Салат з шпинату з яблуками і фетою
Сторінка: 1 2