Салат з шпинату з яблуками і фетою

Салат з шпинату з яблуками і фетою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Мій улюблений салат власної імпровізації з шпинату з яблуками і сиром. Особливий смак додає заправка, журавлина теж, безсумнівно, відіграє свою роль.

Інгредієнти

шпинат – 2 жмені
яблука – 2 великих я використовувала 1 гала-яблуко, 1 червоне яблуко
червоний цибуля – 1/4 головки
горіх волоський або пекан – 1/2 чашки
журавлина сушена – жменя
сир козячий або фета – 100 г
Для заправки:
оливкова олія – 1/3 склянки
яблучний оцет – 1/4 чашки
лимонний сік – 2 столові ложки
діжонська гірчиця – 1 столова ложка
часник – 1 зубчик
сіль і чорний перець – щіпка
мед – 1 столова ложка

Як приготувати Салат з шпинату з яблуками і фетою