Салат вітамінний капустяний з родзинками і яблуками

У літній час рекомендується готувати як можна частіше якісь вітамінні страви, а одним з них є капустяний салат з родзинками і яблуками.

Інгредієнти

капуста білокачанна — 200 грам
капуста червонокачанна — 100 грам
морква — 1 велика
родзинки — 30 грам
солодкі яблука великі — 2 шт.
яблучний оцет — 2 ст. ложки
йогурт — 2 ст. ложки
рожевий перець мелений — за смаком
тростинний цукор — пісок- одна ст. ложка
тонкомолота сіль морська — за смаком

Як приготувати вітамінний Салат капустяний з родзинками і яблуками

У літній час рекомендується готувати як можна частіше якісь вітамінні страви, а одним з них є капустяний салат з родзинками і яблуками.

Покроковий рецепт

Очищену цибулю нашаткувати, а також білоголову і червонокачанну капусту.

Нарізати тоненькою соломкою яблука. Перекласти всі подрібнені продукти в салатник.

Моркву почистити і натерти на тертці. Додати в салатник промитий ізюм і моркву.

Приготувати заправку з яблучного оцту, йогурту, цукрового піску, рожевого перцю і солі. Збити суміш.

Залити салат приготовленої заправкою, додати трохи солі, перемішати. Подавати вітамінний салат відразу ж до столу.

Дивіться також:  Буряково-сирний салат на швидку руку