Салат вітамінний капустяний з родзинками і яблуками

Салат вітамінний капустяний з родзинками і яблуками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У літній час рекомендується готувати як можна частіше якісь вітамінні страви, а одним з них є капустяний салат з родзинками і яблуками.

Інгредієнти

капуста білокачанна – 200 грам
капуста червонокачанна – 100 грам
морква – 1 велика
родзинки – 30 грам
солодкі яблука великі – 2 шт.
яблучний оцет – 2 ст. ложки
йогурт – 2 ст. ложки
рожевий перець мелений – за смаком
тростинний цукор – пісок- одна ст. ложка
тонкомолота сіль морська – за смаком

Як приготувати вітамінний Салат капустяний з родзинками і яблуками