Ще один «смачний рецепт рибного салату з листям зелені і сухариками. Особливо смачна часникова заправка з тертим сиром.
Інгредієнти
Для риби: | |
філе сьомги – 2 шт. | |
сіль, перець – за смаком | |
оливкова олія – дл яжарки | |
Для сухариків: | |
французький хліб – 4 кусока | |
оливкова олія – 1 ст. ложка | |
часник – 3 зубчики | |
морська сіль – за смаком | |
Для заправки: | |
анчоуси – 4 шт. | |
часник – 2 зубчики | |
сік лимона – 1 лимона | |
гірчиця – 1 ч. л. | |
вустерський соус – 2 ч. л. | |
йогурт – 1/3 склянки | |
сир пармезан – жменя | |
Для салату: | |
салат – крупно порізану | |
сир пармезан – жменя |
Як приготувати Рибний салат з сьомгою і сухариками
Сторінка: 1 2