Рибний салат з сьомгою і сухариками

Ще один «смачний рецепт рибного салату з листям зелені і сухариками. Особливо смачна часникова заправка з тертим сиром.

Інгредієнти

Для риби:
філе сьомги — 2 шт.
сіль, перець — за смаком
оливкова олія — дл яжарки
Для сухариків:
французький хліб — 4 кусока
оливкова олія — 1 ст. ложка
часник — 3 зубчики
морська сіль — за смаком
Для заправки:
анчоуси — 4 шт.
часник — 2 зубчики
сік лимона — 1 лимона
гірчиця — 1 ч. л.
вустерський соус — 2 ч. л.
йогурт — 1/3 склянки
сир пармезан — жменя
Для салату:
салат — крупно порізану
сир пармезан — жменя

Як приготувати Рибний салат з сьомгою і сухариками

Ще один «смачний рецепт рибного салату з листям зелені і сухариками. Особливо смачна часникова заправка з тертим сиром.

Покроковий рецепт

1. Філе сьомги присипте сіллю, перцем і обсмажте на рослинному маслі до готовності. Зніміть рибу зі сковорідки. При бажанні видалити шкіру. Накрийте рибу тарілочкою, щоб вона залишалася теплою.

2. Французький батон ріжеться кубиками. У рослинне масло додається чавлений часник і сіль, перемішують. Хлібець викладається на деко і сбрызгивается часниковим маслом. Потім ставлять сухарики в духовку на 10-15 хвилин.

3. Заправка.
Покладіть анчоуси і тертий часник в миску. Пюрируйте ложкою або ступкою. Додайте лимонний сік, гірчицю вустерський соус. Додайте тертий пармезан і йогурт. Гарненько перемішайте.

4. Додайте нарізані листя салату у велику миску з соусом. Перемішайте листя, щоб вони вкрилися соусом.

5. Зберіть салат.
Викладіть листя на тарілку. На листя викладіть сухарики і рибу (філе можна поламати виделкою на частини). Присипати тертим сиром пармезан.

Дивіться також:  Салат із корейської моркви та тунця