Салат з пекінської капусти з крабами і кукурудзою

Легкий і смачний салат готується дуже швидко.

Інгредієнти

капуста пекінська 300 г
перець болгарський — 1 шт
крабові палички — 100 г
кукурудза — 0,5 банки
майонез — 3 ст л
сіль — за смаком

Як приготувати Салат з пекінської капусти з крабами і кукурудзою

Люблю пекінську капусту, бо вона ніжна і соковита. А варіантів приготування салатів з неї безліч. Ось один з варіантів, який мені подобається готувати. Для цього салату не треба нічого варити. З приготуванням такого салату впорається кожен.

Покроковий рецепт

В першу чергу беремо пекінську капусту. При необхідності прибираємо зіпсовані листочки, якщо раптом є такі. Споліскують проточною водою і нарізаємо соломкою.

Болгарський перець я намагаюся взяти червоний, щоб салат вийшов більш яскравий, але можна брати будь-якого кольору. Його миємо, видаляємо плодоніжки і насіння. Нарізаємо дрібними кубиками і додаємо до пекінської капусти.

Наступний крок це крабові палички. Видаляю упаковку і теж нарізаємо дрібними кубиками. Відправляємо в миску до капусти і болгарського перцю.

Залишилося відкрити банку кукурудзи, злити воду і половину банки додати в салат.

Зовсім трохи посолити, перемішати, додати майонез ще раз перемішати і можна подавати до столу. Додавати сіль і майоенз краще безпосередньо перед подачею, щоб салат не стек.

Дивіться також:  Зелений салат з редискою і руколою