Мексиканський капустяний салат

Як приготувати Мексиканський капустяний салат

Цей мексиканський салат з капусти являє собою поєднання подрібненої капусти, чорних бобів, кукурудзи, червоного перцю халапеньо і авокадо. Доповнює страву вершкова заправка. Відмінний гарнір для барбекю або пікніка!
200 грамів свіжої капусти;
100 грам чорних бобів;
50 грам кукурудзи;
1 паприка;
1 перець хлапеньо;
1 авокадо;
40 грам кінзи;
30 грам майонезу;
30 грам сметани;
2 грами соку лайма;
спеції.
1. Капусту нашаткуйте спеціальним ножем.
2. Помістіть капусту, чорну квасолю, кукурудзу, червоний перець халапеньйо, авокадо і кінзу у велику миску.
3. В окремій ємності змішати майонез, сметану, сік лайма і спеції.
4. Вилийте соус на суміш з капусти і перемішайте.
5. Подавайте, прикрасивши квасолею, кукурудзою, перцем, авокадо і кінзою за бажанням.

Дивіться також:  Вітамінний салат з капусти з морквою