Шаурма з шпинатом, лососем та сиром асьяго

Шаурма з слабосоленим лососем та сиром асьяго, доповнена огірочком і шпинатом

Інгредієнти

Лаваш — 2 шт.
Шпинат — 50 гр.
Слабосоленої лосось — 150 гр.
Огірок — 1 шт.
Сир асьяго — 150 гр.
150 мл. — 150 мл

Як приготувати Шаурма з шпинатом, лососем та сиром асьяго

До нас прийшло літо, і поетом хочеться більше часу проводити на природі. Всі ми дуже любимо ходити на шашлик. Але приготування шашлику забирає багато часу, адже потрібно розвести вогонь, чекати поки приготується м’яса, невпинно за стежити за процесом. А хочеться просто розслабитися і відпочити. Так чому б не влаштувати пікнік, адже всі страви можна приготувати вдома, а на природі просто валятися на травичці, насолоджуватися променями сонечка і вдихати аромати кольором і трав. А коли зголоднієте, перекусити стравами, взятими з собою. Для таких випадків шаурма – ідеальний варіант

Покроковий рецепт

1. Лаваш змастити соусом тартар

2. Шпинат промити, обсушити рушником і нарізати. Розкласти з одного краю лаваша по всій довжині.

3. Огірки також промити і нарізати кільцями. Викласти на шпинат.

4. Лосось нарізати смужками. Викласти на огірки.


5. Сир натерти на крупній тертці. Звичайно замість асьяго можна взяти інший, але все-таки якщо зможете його знайти краще беріть його. Він дуже ніжний і м’який, і при розігріві шаурми дуже добре розплавиться і зв’яже всі інгредієнти разом, і вони не будуть розсипатися. А адже на природі це важливо – так ви не испачкаетесь. Скрутити в рулет.


6. Розігріти в мікрохвильовій печі 1 — 1,5 хвилини. Можна збиратися на пікнік!

Дивіться також:  Шаурма з курячою грудинкою і блакитним сиром