Домашня шаурма з куркою

Час приготування: 1 година

Смачна і проста в приготуванні шаурма з смаженої курячої грудкою і свіжими овочами.

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
лаваш — 2 аркуша
Філе курячої грудки — 1 шт
Помідор — 1 шт
Огірок — 1 шт
Часник — 3 зубчики
Зелень — за смаком
Майонез — 150 г
Кетчуп 50 г
Сир — 100 г
Спеції — за смаком

Як приготувати Домашня шаурма з куркою

Якщо ви любите ситно і смачно,а головне швидко перекусити,тоді цей рецепт шаурми з куркою і овочами вам обов’язково сподобається. Готується шаурма в домашніх умовах досить швидко і просто. Ви може змінювати або додавати інгредієнти.

Покроковий рецепт

1

Для початку приступаємо до нарізки філе грудки. Нарізаємо на дрібні шматочки.

2

Посолити,поперчити,додати улюблені спеції.Обсмажуємо на олії до золотистої скоринки,приблизно 20-25 хв.

3

Поки смажитися філе, готуємо салат з помідорів,огірків,зелені і приготуємо соус. У мене домашній майонез і кетчуп, ви беріть який вам подобається.

4



Салат я заправила соняшниковою олією,оскільки овочі у шаурмі будуть соковитіше. Для соусу змішаємо майонез,кетчуп,зелень і часник(дрібно нарізаний). Курка вже готова. Тепер збираємо шаурму.

5




2 листи лаваша поділила на 2,вийшло 4 аркуша. Лаваш змащуємо соусом. Кладемо трохи курки,зверху овочі,поливаємо 1-2 ложками соусу зверху натираємо на тертці сир.

6

Далі,звертаємо шаурму.

7

Тепер шаурму потрібно трохи підрум’янити. У мене немає спеціальної сковороди,там що впораюся і з звичайною. На розігріту сковороду з маслом кладу шаурму і обсмажую з двох сторін,по 1 хвилині.

8

Шаурма готова! Відмінне поєднання шаурми з компотом з журавлини і сухофруктів. Приємного Всім апетиту!