Шаурма з курячою грудинкою і блакитним сиром

Шаурма з курячою грудинкою і блакитним сиром

Інгредієнти

Лаваш — 4 шт.
Капуста — 100 гр.
Курячий рулет — 150 гр.
Помідор — 2 шт.
Огірок — 2 шт.
Блакитний сир — 150 гр.
Соус Паприка — 200 мл

Як приготувати Шаурма з курячою грудинкою і блакитним сиром

Шаурма – один з найпопулярніших вуличних перекусів. Але багатьох бентежить в яких санітарних умов вона готується. Але адже її дуже легко приготувати вдома. До того ж можете зробити її смак абсолютно різним і таким, яким ніхто ніколи не пробував. Все у вашій фантазії

Покроковий рецепт

1. Лаваш змастити соусом і дати трохи просочитися, щоб потім він легше скручувався в рулет і не рвався. Це в тому випадку якщо лаваш у вас щільний, як у мене. Якщо навіть він дуже тонкий, то тоді цього робити не потрібно, а то він просто розвалиться.


2. Капусту помити, тонко нашаткувати. Розкласти з одного краю лаваша по всій довжині.


3. Помідори та огірки також промити і нарізати: огірки – кільцями, помідори — півкільцями. Викласти на капусту.

4. Курячий рулет нарізати соломкою. Викласти зверху на овочі.


5. І в кінці на все це викласти шматочки блакитного сиру. Скрутити в рулет.

6. Розігріти в мікрохвильовій печі 1 — 1,5 хвилини.

Дивіться також:  Куряче філе в медово-часниковому маринаді, смажене на сковороді