Капуста з куркою запечена в рукаві

Час приготування: 1 год 10 хв

Капуста завжди знайдеться у хорошої господині в хаті, а курка зрадить їй соковитості і ароматність. Рецепт дуже простий, навіть починаюча господиня зможе здивувати своїх домочадців.

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
курячий окіст — 3-4
шт
капуста — 1 невеликий
качан
спеції — за смаком

Як приготувати Капуста з куркою запечена в рукаві

Капусту, як відомо радять дієтологи, а біле м’ясо завжди було і буде корисним і поживним для тих, що худнуть і спортсменів. Загалом, хто хоче тримати себе у формі — цей рецепт для Вас.

Покроковий рецепт

1

Курку промиваємо під проточною водою. Солимо, перчимо до смаку і даємо трохи полежати, промаринуватися. Капусту шаткуємо як на закваску. Солимо, збиваємо і мнемо трохи руками, для того, щоб вона стала трохи ніжніше.

2

Готуємо форму для запікання (у мене керамічна). Беремо рукав для запікання. Капусту викладаємо як би роблячи матрац для курки.

3

Викладаємо решта шматочки курки. Трохи додаємо води. Щільно зав’язуємо рукав, при цьому випустивши по максимуму повітря.

4


Відправляємо в духовку на 40 хвилин. Потім розрізаємо рукав і даємо курочці зарум’янитися. Курочка з капустою готова. Приємного апетиту.

Дивіться також:  Запечений лосось