Дуже ароматні й соковиті котлетки, сподобаються як дорослим так і дітям.
Інгредієнти
Філе куряче — 1 кг | |
Цибуля ріпчаста — 1 шт. | |
Часник — 3 зубчики | |
Батон — невеликий шматочок | |
Масло вершкове — 50 гр. | |
Насіння пажитника — 1 чайна ложка | |
Перець чорний мелений — 1/2 чайної ложки | |
Чорний кмин — 1/2 чайної ложки | |
Коріандр цілий — 1 столова ложка | |
Сметана — 1 столова ложка | |
Яйце — 1 шт. | |
Масло рослинне — 4-5 столових ложок | |
Зіра — 1/2 їдальні ложки | |
Паприка мелена — 1/2 їдальні ложки | |
Куркума — 1/2 їдальні ложки | |
Молоко — 100 мл | |
Сіль — за смаком |
Котлети готуються дуже швидко і просто. Інгредієнти доступні практично в будь-якому магазині.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування котлет.
У блендері змішати насіння пажитника, чорний кмин, коріандр, перець чорний мелений, куркуму, паприку, зіру. Перемолоти.
Куряче філе порізати і перекрутити на м’ясорубці на фарш.
Сухий батон замочити в теплому молоці.
Часник перекрутити на м’ясорубці до фаршу.
Тугіше процедуру проробити з цибулею.
З батона віджати зайве молоко і теж перекрутити до фаршу.
Додати до фаршу яйце, сметану, мелені спеції і вершкове масло. Посолити. Добре розім’яти.
Розігріти в сковороді олію, сформувати котлети і обсмажити до готовності з двох сторін на середньому вогні.
Котлети з курячого фаршу готові. Подавати з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!