Котлети з курячого фаршу

Дуже ароматні й соковиті котлетки, сподобаються як дорослим так і дітям.

Інгредієнти

Філе куряче — 1 кг
Цибуля ріпчаста — 1 шт.
Часник — 3 зубчики
Батон — невеликий шматочок
Масло вершкове — 50 гр.
Насіння пажитника — 1 чайна ложка
Перець чорний мелений — 1/2 чайної ложки
Чорний кмин — 1/2 чайної ложки
Коріандр цілий — 1 столова ложка
Сметана — 1 столова ложка
Яйце — 1 шт.
Масло рослинне — 4-5 столових ложок
Зіра — 1/2 їдальні ложки
Паприка мелена — 1/2 їдальні ложки
Куркума — 1/2 їдальні ложки
Молоко — 100 мл
Сіль — за смаком

Як приготувати Котлети з курячого фаршу

Котлети готуються дуже швидко і просто. Інгредієнти доступні практично в будь-якому магазині.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування котлет.


У блендері змішати насіння пажитника, чорний кмин, коріандр, перець чорний мелений, куркуму, паприку, зіру. Перемолоти.


Куряче філе порізати і перекрутити на м’ясорубці на фарш.

Сухий батон замочити в теплому молоці.

Часник перекрутити на м’ясорубці до фаршу.

Тугіше процедуру проробити з цибулею.

З батона віджати зайве молоко і теж перекрутити до фаршу.

Додати до фаршу яйце, сметану, мелені спеції і вершкове масло. Посолити. Добре розім’яти.


Розігріти в сковороді олію, сформувати котлети і обсмажити до готовності з двох сторін на середньому вогні.


Котлети з курячого фаршу готові. Подавати з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Картопляні котлети з грибами (деруни)