Шаурма з індички

Головні інгредієнти: індичка, лаваш, спеції за смаком, помідори, огірки, цибуля, листя салату. При бажанні можна додати звичайну капусту, корейську моркву…

Інгредієнти

Грудка індички — 250-300 р.
Часник — 2 зубчики
Сіль — за смаком
Перець — за смаком
Майонез — 2 ст. л.
Соус (часниковий) — 5-6 ст. л.
Огірок — 1 шт.
Помідор — 1 шт.
Цибуля порей — 1 шт.

Як приготувати Шаурма з індички

Рецепт не зовсім простий, так як для приготування самої шаурми спочатку потрібно приготувати м’ясо – буженину з індички. Можна взяти будь-яке інше м’ясо, можна купити готове, копчене або приготоване на грилі. Але саме по такому рецепту виходить дуже смачна шаурма.

Покроковий рецепт



Спочатку готуємо буженину з м’яса індички. На фольгу кладемо грудку індички, солимо, перчимо, додаємо приправу хмелі-сунелі, часник шматочками, обмазуємо майонезом, загортаємо. Залишаємо маринуватися хвилин 15. Потім відправляємо в розігріту духовку на 1 годину.


Лаваш розрізаємо порційно на прямокутники, які потім можна загорнути з начинкою (не на маленькі шматочки). Ріжемо листя салату, готове м’ясо індички. Зверху на розкладаємо лаваш.


Додаємо огірки, помідори і цибулю (шматочками). Поливають часниковим соусом (або будь-яким іншим, який подобається).




Загортаємо, подаємо! Товщину (кількість інгредієнтів кладемо як вам зручніше). Приємного апетиту!

Дивіться також:  Запечена яловичина з грибами і шпинатом в тесті