Тефтелі з підливою

Інгредієнти

Спагетті — 250 г
Фарш свино-яловичий — 500 г
Ріпчаста цибуля — 1 шт.
Білий хліб — 100 г
Яйця курячі — 1 шт.
Сіль — за смаком
Мелений чорний перець — за смаком
Для соусу: —
Помідори — 200 г
Томатна паста — 4 ст. л.
Часник — 1 зубчик
Ріпчаста цибуля — 1 головка
Вино — 150 мл (сухе, червоне)
Прованські трави — за смаком
Сіль — щіпка

Як приготувати Тефтелі з підливою

Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4 порції.

Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти.

Приготуємо соус.
Помідори подрібнити в блендері. Додати томатну пасту, перемішати.

Одну цибулину почистити, дрібно порізати, обсмажити на рослинному маслі до золотистого кольору.

У сковороду з цибулею вилити вино, томатну суміш, додати дрібно порубаний часник. Перемішати, тушкувати 10-15 хвилин.

Посолити, додати прованські трави.

У глибокій мисці змішати фарш, попередньо вимочений у воді хліб, дрібно порізану цибулю, яйце, сіль, перець.

Скачати з приготованого фаршу тефтелі (розміром з невеликий мандарин), викласти на деко, запікати в розігрітій до 200 С духовці 12-15 хвилин.

Готові тефтелі викласти в соус і тушкувати під закритою кришкою ще 5 хвилин. Тюфтельки вийдуть ніжні і соковиті.

Готові спагетті викласти на тарілку, зверху викласти тефтелі і полити соусом.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Курино-яловичі котлети на пару